ثبت نام

عنوان خبر : لیست دوره ها و نحوه ثبت نام در دوره های نظام مهندسی واحد خوی
شرح خبر :

بسمه تعالی

قابل توجه متقاضیان محترم ثبت نام دوره های ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی و متقاضیان دوره مبحث 17 جهت ثبت نام در دوره های مذکور موارد و مراحل زیر را مطالعه نمایید.

1- برای انتخاب عناوین درسی و تعداد دروس مورد نیاز برای ارتقاء پایه به جدول ذیل توجه نمایید.

عناوین دوره های الزامی جهت تمدید و ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار مهندسان(رشته های عمران، مکانیک، برق، نقشه برداری، شهرسازی و معماری)

رشته

انطباق کاربری اراضی شهری

باز سازی و بهسازی بافت های فرسوده شهری

مدت: (ساعت)

• 2- مطابق مصوبه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذر بایجان غربی:

• 1-2-  مبلغ واریزی هر تکدرس مربوط به دوره های نظارت (عمران)ونظارت و طراحی (رشته های مکانیک،برق،معماری وشهر سازی) با مدت زمان 16 ساعت به میزان1450000 ریال (یک میلیون و چهارصدوپنجاه هزار ریال) می باشد که متقاضیان به ازای انتخاب تعداد دروس رشته مورد نظر خود باید جمع مبلغ را به شماره حساب 1206082050 نزد بانک تجارت شعبه شهید باکری ارومیه واریز نمایند. به عنوان مثال در ازای انتخاب 3درس مبلغ واریزی 4350000=1450000*3 خواهد بود.

• 2-2- مبلغ واریزی هر تک درس به مدت زمان 24 ساعت برای دوره های محاسبات عمران 1900000 ریال (یک میلیون ونه صد هزار ریال) می باشد که به ازای انتخاب تعداد دروس مبلغ مذکور محاسبه و به شماره حساب فوق الذکر واریز خواهد شد.

• لازم به توضیح اینکه هزینه دوره های آموزشی کارآموزی ورود به پایه 3 صلاحیت اجرا 3300000 ریال به ازای 76 ساعت می باشد.

• تذکر : در صورتیکه به طور همزمان متقاضی دوره های نظارت و محاسبات می باشید خواهشمند است فیش ها را بطور جداگانه واریز نمائید.

3- نحوه ثبت نام و ارسال مدارک:

• بعد از واریز هزینه ثبت نام هر دوره درخواستی فیش واریزی را به همراه مدارک لازم(کپی کارت ملی -  کارت عضویت- آخرین مدرک تحصیلی - شناسنامه  و پرانه اشتغال به کارمهندسی) و یک قطعه عکس به آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی  (آزمایشگاه عمران مهندس باغبان پوررخوئی) ارسال نمایید.

4- مهلت  ثبت نام از مورخه 95/2/13  لغایت    می باشد.

1-4-  شماره های تماس مستقیم اداره آموزشهای نظام مهندسی دانشگاه  (36430013-36430012) 044   می باشد.

5- شرایط شرکت در دوره ها:

1- 5-  برای دریافت پروانه اشتغال به کار پایه 2 داشتن حداقل 4 سال سابقه کار حرفه ای از  تاریخ صدور پروانه اشتغال پایه 3 اجباری است.

2-5-  برای دریافت پروانه اشتغال به کار پایه 1 داشتن حداقل 5 سال سابقه کار حرفه ای از  تاریخ صدور پروانه اشتغال پایه 2 اجباری است.

از مهندسین محترم تقاضا  می شود در فرم ثبت نام اصلی شماره تلفن های همراه و ثابت  جهت هماهنگیهای لازم قید نموده و نام دروس انتخابی را ذکر فرمائید.

6- محل تشکیل کلاس ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی بوده  وامکان اقامت برای مهندسین غیر بومی فراهم می باشد.

7- با توجه به اینکه اعتبار دوره ها 3 سال می باشد، کسانی  که از تاریخ صدور پروانه پایه 3 آنها 1 سال و از پروانه پایه 2 آنها 2 سال گذشته است می توانند در این دوره ها شرکت کنند.

8- مطابق بخشنامه دفتر تدوین برنامه ریزی، دوره های 16 ساعته در 2 روز کامل هر روز 8 ساعت و دوره های 24 ساعته در 3 روز کامل (هر روز 8 ساعت ) برگزار خواهد گردید.

10- حضور در کلاسها ی آموزشی الزامی بوده وحد مجاز غیبت در این کلاسها حداکثر یک چهارم کل ساعات دوره می باشد. شر کت کنندگان محترمی که بیش از حد اعلام شده در کلاسها غیبت نمایند از آزمون پایان دوره (اصلی ومجدد) محروم و ملزم به طی مراحل شرکت در دوره جدید خواهند بود.در صورتیکه میزان حضور در کلاسها به هر دلیل از غیبت مجاز تعیین شده در این بند بیشتر باشد،هیچ مسئولیتی متوجه مجری وناظرین محترم دوره های مذکور نخواهد بود.

11- به همراه داشتن کارت عضویت معتبر در طول مدت برگزاری کلاسهای آموزشی  الزامی می باشد.

12- مراحل لازم جهت استعلام شرکت در دوره های ارتقا پایه در خصوص فارغ التحصیلان کار شناسان نا پیوسته و دارندگان مدرک دبیری فنی

13- فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته ودارندگان مدرک دبیری فنی با استعلام از واحد پروانه اشتغال سازمان نظام مهندسی و اطااع از آخرین مصوبات گمیسیون هم ارزی رشته ها اقدام به ثبت نام در دوره های ارتقا پایه (نظارت، طراحی،) نمایند. لذا  عواقب ناشی از عدم استعلام و تایید سازمان نظام مهندسی در زمان ثبت نام بر عهده متقاضیان گرامی خواهد بود.

• فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته و دارندگان مدرک دبیری فنی با استعلام از واحد پروانه اشتغال سازمان نظام مهندسی و اطلاع از آخرین مصوبات کمیسیون هم ارزی رشته ها، اقدام به ثبت نام در دوره های ارتقاء پایه(نظارت - طراحی یا محاسبه) نمایند.

• حضو. در کلاس های آموزشی الزامی بوده و حد مجاز غیبت در این کلاس ها حداکثر یک چهارم کل ساعات دوره می باشد. مطابق با مصوبات و ضوابط موجود، شرکت کنندگان محترمی که بیش از حد اعلام شده در کلاس ها غیبت نمایند از آزمون پایان دوره(اصلی و مجدد) محروم و ملزم به طی مراحل شرکت در دوره جدید خواهند بود. در صورتیکه میزان عدم حضور در کلاس ها به هر دلیل از غیبت مجاز تعیین شده در این بند بشتر باشد، هیچ مسئولیتی متوجه مجری و ناظر محترم دوره های مذکور نخواهد بود.

تاریخ انتشار : دوشنبه 4 بهمن سال 1395

مرکز آموزشهای نظام مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی می باشد .